Destek ApS kåret som Gazelle-virksomhed for fjerde år i træk

Dagbladet Børsen har kåret Destek ApS som én af årets Gazelle-virksomheder. Destek ApS er nu blevet udnævnt for fjerde år i træk til Gazelleprisen, som siden 1995 er blevet uddelt til væksteliten blandt danske virksomheder.

Dagbladet Børsen har netop kåret Destek ApS som Gazelle-virksomhed 2018. Destek ApS er meget stolt over denne udnævnelse, især fordi Destek ApS nu har modtaget en Gazelle i både 2015, 2016, 2017 og 2018 og det på trods af at det for landbruget har været en meget vanskelig periode, når man som ved udvælgelsen til Gazellen ser fire regnskabsår tilbage. 

Et kæmpe skulderklap
Udnævnelsen glæder direktørerne Jackie B. Mahlert og Robert Falkenstrøm: ”Vi er meget stolte over den store anerkendelse som modtagelsen af en Gazelle er. Og der er ingen tvivl om at det er et kæmpe skulderklap nu at modtage den for fjerde år i træk. Destek-teamet har med meget dedikerede og dygtige medarbejdere leveret et virkelig flot stykke arbejde og så har vores loyale kunder selvfølgelig spillet den største rolle.” 

Destek ApS i fremgang
Destek ApS har eksisteret siden 2002 og er kendt for produktion og salg af hygiejne- og desinfektionsmidler. Ved at have egen produktionsvirksomhed i Danmark er det muligt for Destek ApS at skabe produkter af meget høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser, hvilket har bidraget til den store vækst.  

En anden vækstfaktor har været, at Destek ApS har udvidet sit produktsortiment betragteligt. Udover tørdesinfektion, rengøringsmidler, flydende sæber og desinfektionsmidler, tilbyder Destek ApS i dag også syrer, sikkerhedsudstyr, strøelse, mælkeerstatninger, fodertilskud, insektbekæmpelse, diverse udstyr, epoxyløsninger og meget mere til landbruget og herunder også til minkfarme. Som noget nyt har Destek ApS i 2018 udviklet en særlig produktlinje til heste.

Destek ApS har desuden et stigende salg på eksportmarkedet, hvilket også bidrager til at Destek ApS forventer at fastholde en stabil vækst i fremtiden. 

Hvad er en Gazelle?
En Gazelle-virksomhed udmærker sig ved at være en virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft positiv vækst i omsætning eller bruttoresultat og samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden. Selve udvælgelsen er neutral og sker på baggrund af faktuelle data fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.