Egen Produktion

Destek ApS udvikler og producerer selv alle vores hygiejne- og desinfektionsmidler i vores program. Hygiejneprogrammet omfatter både en flydende produktserie af desinfektioner og sæber samt en tørstrø serie, bestående af både tørdesinfektioner og udtørringsmidler. Fælles for begge produktserier er, at de kan anvendes ved alle dyrehold i det enkelte landbrug.

Vi er meget omhyggelige i udvælgelsen af vores leverandører af råvarer. Kvalitet er vores første prioritet og vi kan sikre denne ved at have hele produktionsprocessen under eget tag i form af en moderne fuldautomatiseret produktionslinje. Dermed kan vi selv overvåge og kvalitetssikre hele produktionsprocessen. 

Ved selv at udvikle og producere vores hygiejnemidler og ved kun at handle direkte med slutbrugeren i Danmark, kan vi sikre at vores produkter holder en meget høj kvalitet og kan tilbydes til meget konkurrencedygtige priser, da der ikke er fordyrende mellemled involverede.

Den direkte og tætte kontakt til kunderne, som vi nu har haft siden vi startede virksomheden i 2002, har givet og giver os stadig mange erfaringer og feedback, som vi både kan give videre fra kunde til kunde, men som vi også bruger direkte til konstant at optimere og videreudvikle vores produkter og vores sortiment.

Alle oplyste produktpriser på denne hjemmeside er ekslusive moms og uden fragtomkostninger.